Мус з авокадо та сира, з асабле зі слабосоленого лосося, руколи, томатів чері |
420 г |
900 UAH |
Антіпасті з грісіні |
300 г |
900 UAH |
М’ясна домашня колекція |
600 г |
975 UAH |
Плато вишуканих сирів з медом та свіжими фруктами |
300 г |
950 UAH |
Асорті брускет (печений перець з фетою, форель, оселедець, сало, голець копчений) |
330 г |
590 UAH |
Рієт з м’яса кролика та мармеладом |
150 г |
480 UAH |
Мус з підкопченої форелі |
200 г |
470 UAH |
Гравлакс з норвезького лосося |
180 г |
975 UAH |
Тар-тар із вугра зі свіжим огірком |
250 г |
820 UAH |
Оселедець норвезький з картоплею |
330 г |
400 UAH |
Соління з погреба |
1000 г |
880 UAH |
Свіжі фермерські овочі та зелень |
500 г |
590 UAH |
Ассорті грецьких оливок |
150 г |
340 UAH |
Мариновані сливи за старовинним рецептом |
200 г |
230 UAH |
Мариновані білі гриби |
180 г |
390 UAH |
Бастурма |
75 г |
330 UAH |
Сало генеральське/копчене |
100 г |
250 UAH |